Τα καλύτερα WordPress plugins του 2023

wordpress plugins

Αναμφίβολα, τα WordPress plugins έχουν την δυνατότητα να βελτιώσουν την ιστοσελίδα σας καθιστώντας την ταχύτερη και ασφαλέστερη καθώς και να αυξήσουν την επισκεψιμότητά της ή να μειώσουν σημαντικά τις εργατοώερες που απαιτούνται για ένα task.

Ωστόσο, το πρόβλημα παρουσιάζεται στην αποτελεσματική διαδικασία επιλογής, καθώς υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδες plugins στην αγορά. Μόνο η βιβλιοθήκη του WordPress περιέχει περίπου 60.000 plugins. Για να σας βοηθήσουμε να διαχωρίσετε τις περιττές προσθήκες από τις πιο αποτελεσματικές και δημιουργικές, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα WordPress plugins για το 2023.

Για να σας βοηθήσουμε να διαχωρίσετε τις περιττές προσθήκες από τις πιο αποτελεσματικές και δημιουργικές, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα WordPress plugins για το 2023.

MailOptin

Το MailOptin παρέχει τη δυνατότητα μετατροπής των επισκεπτών σε συνδρομητές, την αποστολή μεμονωμένων newsletters και τη δημιουργία αυτοματοποιημένων email που ενεργοποιούνται από συγκεκριμένα συμβάντα (π..χ προσθήκη στο καλάθι), εντός του WordPress.

Προσφέρει ένα φιλικό πρόγραμμα επεξεργασίας καθώς και πολλές προηγμένες δυνατότητες παρόμοιες με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες newsletter και CRM, π.χ. MailChimp.

Αυτό το ολοκληρωμένο WordPress plugin, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε φόρμες εγγραφής που μπορούν να ενσωματωθούν οπουδήποτε στον ιστότοπό σας ή να εμφανίζονται ως αναδυόμενο παράθυρο, slide-in ή πλαίσιο κύλισης, γραμμή ειδοποιήσεων και sidebar widget, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε διαφορετικές λύσεις για την προσέλκυση, τη μετατροπή και τη διατήρηση νέων πελατών.

All in One SEO

Το All in One SEO, παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε πλήρως τον ιστότοπό σας στο WordPress και να ξεκλειδώσετε τη μέγιστη επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας χάρτη ιστότοπου XML και υποβολής του στην Google σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς την βοήθεια προγραμματιστή, ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του plugin περιλαμβάνουν: την προσθήκη title tags και meta περιγραφών για σωστή βελτιστοποίηση στη σελίδα, πλήρη υποστήριξη για schema markup και ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εύκολα την παρουσία του περιεχομένου και των thumbnail σας στο Facebook, το Twitter και άλλα social media.

Monster Insights

Εάν οι επιχειρηματικοί σας στόχοι περιλαμβάνουν αφοσίωση και διατήρηση πελατών, θα μπορούσατε να εξετάσετε το Monster Insights προκειμένου να αποκτήσετε μια βαθύτερη προοπτική σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας.

Θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά και φιλικά ως προς το χρήστη WordPress analytics plugin στην αγορά, καθώς η βελτιωμένη δυνατότητα απόδοσης συνδέσμου (link attribution) σας επιτρέπει να εντοπίσετε το call to action button ή τον σύνδεσμο στις σελίδες προορισμού σας με τα περισσότερα κλικ, ενώ η δυνατότητα scroll tracking επιτρέπει την παρακολούθηση κύλισης με 1 κλικ ώστε να καταλάβετε ακριβώς σε ποιο σημείο χάνουν το ενδιαφέρον τους οι χρήστες, με σκοπό να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο σας για τον μέγιστο χρόνο στον ιστότοπο σας.

Ewww Image Optimizer

Είστε απογοητευμένοι από την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας; Το Ewww μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας με την δυνατότητα βελτιστοποίηση εικόνας, καθώς συμπιέζει αυτόματα τα νέα uploads και εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης με τις καλύτερες αναλογίες συμπίεσης/ποιότητας, μειώνοντας έτσι τον χώρο του διακομιστή. Η προσθήκη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσπαθούν να κλιμακώσουν αυτόματα τις εικόνες αλλά και να προσφέρουν βελτιστοποιημένο περιεχόμενο στους επισκέπτες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει το πρωτότυπο υλικό.

Η προσθήκη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσπαθούν να κλιμακώσουν αυτόματα τις εικόνες αλλά και να προσφέρουν βελτιστοποιημένο περιεχόμενο στους επισκέπτες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει το πρωτότυπο υλικό.

Push Engage

Γρήγορο και εύκολο στην εφαρμογή, το Push Engage είναι ένα αξιόπιστο λογισμικό που εντοπίζει εύκολα τη συμπεριφορά του επισκέπτη σας και στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις push στο σωστό άτομο τη σωστή στιγμή.

Η δυναμική τμηματοποίηση, οι αυτόματες drip καμπάνιες, οι δοκιμές A/B καθώς και τα προσαρμοσμένα domains και branding είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που όταν χρησιμοποιηθούν σωστά, θα βελτιώσουν σημαντικά τα ποσοστά μετατροπών σας.

Live Chat

Αυτή η εξαιρετικά έξυπνη πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας υποστήριξη πολλαπλών καναλιών (Whats App, Messenger, Email, SMS, Apple Messages ή μέσω του ιστότοπου) μέσω μιας μόνο εφαρμογής. Η φροντίδα των πελατών σε κάθε βήμα του αγοραστικού ταξιδιού είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που στοχεύουν να μετατρέψουν τις συνομιλίες σε έσοδα.

Η φροντίδα των πελατών σε κάθε βήμα του αγοραστικού ταξιδιού είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που στοχεύουν να μετατρέψουν τις συνομιλίες σε έσοδα.

Raffle Press

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας και να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε brand ambassadors είναι μέσω της εφαρμογής διαγωνισμών.

Με το Raffle Press έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τη λίστα email σας και το fanbase σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πανεύκολο στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας διαγωνισμών και giveaways.

Το RafflePress επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν επιπλέον συμμετοχές ολοκληρώνοντας στοιχεία ενεργειών μπόνους, όπως “Like στη σελίδα σας στο Facebook” και πολλά άλλα και σε αντίθεση με άλλα WordPress plugins, επαληθεύουν αυτές τις ενέργειες χρησιμοποιώντας API όπου είναι δυνατόν, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε fans υψηλότερης ποιότητας με πραγματική αλληλεπίδραση.

Customer Reviews

Καθώς περισσότερο από το 90% όλων των αγορών επηρεάζονται από το social proof, όπως για παράδειγμα τις αυθεντικές κριτικές πελατών, η προσθήκη του plugin Customer Reviews μπορεί να αναπτύξει έξυπνα την επιχείρησή σας προσκαλώντας αυτόματα τους επαληθευμένους πελάτες σας να υποβάλουν μια κριτική.

Στην εποχή των κριτικών επί πληρωμή, των fake news και των ατελείωτων καμπανιών PPC, οι online πελάτες δυσκολεύονται να εμπιστευτούν, μια θετική κριτική είναι τελικά η ευκαιρία σας να μετατρέψετε τους ήδη ευχαριστημένους πελάτες σας σε μια δωρεάν ομάδα μάρκετινγκ.

Sucuri

Πλέον μπορείτε εύκολα να αποκαταστήσετε την ηρεμία σας προστατεύοντας την ιστοσελίδα σας με την πλατφόρμα Sucuri η οποία είναι βασισμένη σε cloud. Το συγκεκριμένο plugin αφαιρεί με ασφάλεια οποιονδήποτε κακόβουλο κώδικα στο σύστημα αρχείων και τη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας, καθώς και τις λέξεις-κλειδιά και links που βλάπτουν την επωνυμία σας σε επίπεδο SEO.

Seed Prod

Το SeedProd διευκολύνει το σχεδιασμό και την προσαρμογή της σελίδας προορισμού της ιστοσελίδα σας και τη δημιουργία themes, ενώ έχει λάβει ήδη χιλιάδες κριτικές 5 αστέρων.

Αυτό το ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη plugin δημιουργίας σελίδων με την έξυπνη drag and drop λειτουργία, προσφέρει επιπλέον επαγγελματικά σχεδιασμένα themes τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε οθόνη και είναι ήδη βελτιστοποιημένα ως προς το SEO.

Η επιλογή των σωστών plugin μπορεί να αποδειχθεί μια περίπλοκη διαδικασία, ωστόσο είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός ελκυστικού και φιλικού προς τον χρήστη ιστότοπου που έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει και να προσελκύει τους χρήστες καθώς και να μετατρέπει δυνητικούς επισκέπτες σε πελάτες.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τα καλύτερα WordPress plugins για τον ιστότοπό σας!
>> Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Μοιράσου τις σκέψεις σου